COVID-19 informatie

Uitstel van niet dringende consultaties en interventies: uw arts contacteert u

In navolging van de beslissing door de overheid annuleert het Jessa ziekenhuis vanaf heden alle niet dringende consultaties en interventies voor onbepaalde duur.

Uw arts of het secretariaat Orthopedie zal u de eerstvolgende dagen contacteren om met u een gepaste oplossing te zoeken.

Urgente consultaties kunnen, afhankelijk van uw arts, nog doorgaan op de verscheidene privé locaties (zie website). Wij trachten hiermee het aantal patiënten in de wachtkamer te beperken. Ook afstand houden en de regels van handhygiëne respecteren blijven van kracht tijdens deze urgente consultaties.

Er zal er een wachtdienst ingesteld worden op de Gouverneur Roppesingel 79 om na telefonisch contact (011/28.88.88)  urgente problemen op te vangen.

Wij voorzien zoals steeds een permanentie voor dringende ingrepen en de behandeling van fracturen in het Jessa ziekenhuis. Ook de gipskamer blijft voorlopig operationeel.

Bij vragen of indien u een afspraak wenst voor de toekomst kan u steeds contact opnemen met het secretariaat Orthopedie (011/28.88.88), zij zullen uw naam en gegevens noteren en bellen u opnieuw op van zodra deze maatregelen niet meer van kracht zijn.

Ten slotte adviseren wij u de richtlijnen van de overheid nadrukkelijk te volgen voor een efficiënte bestrijding van het coronavirus.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

 

Het team Orthopedie Hasselt